Federatii sportive

Director Web
 
Firme si oferte
Federatia Romana de Aikido Federatia Romana de Aikido
Pagina oficiala a FEDERATIEI ROMANE DE AIKIDO. Stiri despre cluburi afiliate, stagii, instructori, cluburi, sali de antrenamente, orare sportive.
Vizitatori unici per vizite: 7 / 7 din 17-11-2008
www.aikido-romania.eu
Asociatia Judeteana de Fotbal Arges Asociatia Judeteana de Fotbal Arges
Asociatia Judeteana de Fotbal Arges este institutia care reprezinta judetul Arges in cadrul Asociatiei Nationale de Fotbal a Romaniei. In cadrul acesteia puteti gasi informatii despre clasamente, rezultate, delegari, decizii, comunicate legate de fotbalul judetean argesean.
Vizitatori unici per vizite: 7 / 7 din 18-10-2008
www.ajfarges.ro
Liga Romana de Crap Liga Romana de Crap
Organizarea si conducerea activitatii de pescuit sportiv la crap pe întreg teritoriul Romaniei, in vederea organizarii Campionatului National si a participarii la Campionatul Mondial de pescuit.
Vizitatori unici per vizite: 2 / 2 din 06-01-2011
www.ligadecrap.ro
Flavius Flavius
Blog cu informatii, stiri, rezultate si noutati din Cupa Romaniei Timisoreana. Aflati istoria cupei, cele mai tari meciuri din Cupa Romaniei, cele mai spectaculoase goluri marcate in cupa, imagine si multe altele.
Vizitatori unici per vizite: 2 / 2 din 22-10-2008
cuparomaniei.blogspot.com
Webber Multimedia Webber Multimedia
Centrul National de Fotbal, FRF, Mogosoaia, cazare, baza sportiva, teren de fotbal, cantonament, Mircea Sandu Centrul National de Fotbal de la Mogosoaiam Fotbal, FRF, Mogosoaia, cazare, baza sportiva
Vizitatori unici per vizite: 2 / 2 din 30-09-2008
www.cnafm.ro
Cursuri de autoaparare Cursuri de autoaparare
Cursurile de autoaparare se desfasoara intr-o sala din zona universitatii. Suntem o academie de arte martiale creata cu scopu de a descoperi si forma sportivi si luptatori care sa reprezinte academia la competitii nationale si internationale cat si tara noastra la competitiile europene sau mondiale la toate categoriile atat baieti cat si fete, insa si decat pentru intretinere si miscare. Academia de Arte Martiale Bucuresti ofera cursuri si tehnici de autoaparare, antrenamente mma, kickboxing si multe altele.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 21-06-2011
www.artemartiale.tk
Va Recomandam:    Anunturi gratuite | Dictionar online | Felicitari | Poze | Utilizatori | Radio Ploiesti | Copii, scoala | Starea Presei
Termeni si conditii | Confidentialitate | Contact
0.003s
NetFlash.ro la indemana ta!