Asociatii

Director Web
 
Firme si oferte
Sunteti in: Director Web » Societate » Asociatii
 Casa de ajutor reciproc CAR MILENIUL III BOTOSANI Casa de ajutor reciproc CAR MILENIUL III BOTOSANI
asa de Ajutor Reciproc Mileniul III Botosani este o asociatie non-profit si are ca scop dezvoltarea legaturilor de solidaritate, sprijin si intrajutorare materiala a membrilor sai, prin constituirea de economii cu dobanzi bune si acordarea de imprumuturi rapide in conditii avantajoase.
Vizitatori unici per vizite: 14 / 15 din 18-03-2009
www.car-mileniul-trei.ro
Asociatia ProStemCell Asociatia ProStemCell
Asociatia ProStemCell militeaza pentru promovarea, respectarea si garantarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, integrarea socio-profesionala, sprijinirea tratarii, reabilitarii si cresterea calitatii vietii acestora. Site-ul asociatiei ProStemCell reprezinta o sursa utila de informatii din zona de activitate a medicinei regenerative in tratamentul traumatismelor vertebro-medulare, a bolilor degenerative, etc, cat si prezentari individuale ale unor pacienti care au urmat aceste tratamente cu celule stem in strainate.
Vizitatori unici per vizite: 11 / 12 din 21-04-2008
www.prostemcell.ro
 Asociatia De Lupta Antidrog  A.M.A Asociatia De Lupta Antidrog A.M.A
Scopul Asociatiei il reprezinta desfasurarea de programe sau proiecte in domeniul prevenirii traficului si consumului de droguri , in domeniul tratamentului , recuperarii si reinsertiei sociale a dependentilor de droguri ,alcool, tutun, precum si alte dependente, in domeniul prevenirii virusului HIV/SIDA , al traficului cu fiinte umane , al terorismului , crimei organizate , coruptiei si apararii drepturilor omului si domeniul cooperarii internationale, de interes general si/sau comunitar,in tara sau strainatate, in nume propriu sau in parteneriat cu persoane fizice sau fundatii, in vederea realizarii de programe antidrog, antiterorism, trafic de fiinte umane, crima organizata si anticoruptie de catre acestea din urma .
Vizitatori unici per vizite: 9 / 9 din 19-02-2010
www.antidrog.winnity.ro
enache constantin enache constantin
Din initiativa a 31 de persoane, pensionari militari si veterani de razboi, provenite din unitatile militare din Caracal si Deveselu, s-a infiintat, la 28 februarie 1990, prima asociatie din tara a cadrelor militare in rezerva si in retragere.
Vizitatori unici per vizite: 6 / 6 din 10-04-2009
www.ancmrrolt.ro
Condamnarea comunismului: Centrul de Investigare a Crimelor Comu Condamnarea comunismului: Centrul de Investigare a Crimelor Comu
Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului din România are drept scop derularea acelor acţiuni care vor duce la identificarea actelor de încălcare a drepturilor omului în România comunistă, dinamizarea politicilor instituţionale în ceea ce priveşte condamnarea reală a abuzurilor şi crimelor săvîrşite în numele regimului comunist din România, desfăşurarea unor investigaţii de natură să furnizeze instituţiilor abilitate şi publicului larg date privind crimele şi abuzurile săvîrşite de acest regim, sprijinirea oricăror iniţiative legislative, a procedurilor judiciare şi a cercetărilor ştiinţifice de natură să ducă la condamnarea penală şi morală a acestor crime şi abuzuri.
Vizitatori unici per vizite: 5 / 5 din 19-11-2010
www.condamnareacomunismului.ro
Locuri de munca Piatra Neamt Locuri de munca Piatra Neamt
Asociatia ADL-PROGRES, ca organizatie neguvernamentala, a fost infiintata in scopul de a initia, organiza si realiza activitati care sa stimuleze dezvoltarea comunitara si a grupurilor aflate in situatie dificila sau in nevoi deosebite.
Vizitatori unici per vizite: 4 / 5 din 25-01-2011
adl-progres.ro
Asociatia SMURD Galati Asociatia SMURD Galati
Asociatia SMURD Galati are ca scop principal crearea unei componente comunitare integrate la nivelul judetului Galati, specializata in acordarea primului ajutor de urgenta, resuscitarea si descarcerarea victimelor accidentelor de orice natura, operatiunilor de salvare precum si transportului victimelor la prima unitate medicala cu componenta adecvata situatiei sau la punctul de intalnire cu alte echipaje competente.
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 17-02-2009
www.smurdgalati.ro
Sell My Jewelry Sell My Jewelry
Sell my jewelry - Find the most easiest way to sell jewelery in the online market. CashForGoldAndDiamonds.com is guaranteed to the highest payout on the Internet with a magical treat to customers. Visit online and sell your jewelery with confidence.
Vizitatori unici per vizite: 3 / 3 din 24-02-2011
www.cashforgoldanddiamonds.com
Saune Piscine Saune Piscine
Hidroizolatie piscine. Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness. Profesionisti in constructii piscine, saune, filtre piscine, dezumidificare piscine, hidroizolatie piscine, placare piscine.
Vizitatori unici per vizite: 3 / 3 din 20-02-2011
www.appw.ro
constantinescu victor constantinescu victor
Operator de servicii de apa, Apa Serv ofera colectivitatilor publice, consumatorilor casnici si întreprinderilor gestiunea si administrarea serviciilor de livrare de apa si de epurare a lor. Apa Serv concepe solutiile tehnice si organizeaza santierele destinate acestei misiuni.
Vizitatori unici per vizite: 3 / 3 din 03-11-2010
www.apaservteleorman.ro
Page:
Va Recomandam:    Anunturi gratuite | Dictionar online | Felicitari | Poze | Utilizatori | Radio Ploiesti | Copii, scoala | Starea Presei
Termeni si conditii | Confidentialitate | Contact
0.006s
NetFlash.ro la indemana ta!