Echipamente medicale

Director Web
 
Firme si oferte
Halate medicale Halate medicale
Femina Medical are ca obiect principal de activitate producerea si distributia de halate medicale pe care le puteti gasi detaliat la magazinul nostru on line pe www.feminamedical.ro. Halate medicale ce corespund din toate punctele de vedere copului si destinatiei pentru care au fost create, fiind utilizate in spitale, la consultatii si sali de operatie, clinici, farmacii, laboratoare, cabinete cosmetice si de masaj.
Vizitatori unici per vizite: 53 / 58 din 21-05-2010
www.halate-medicale.ro
Magazin online de echipamente si aparatura medicala Magazin online de echipamente si aparatura medicala
Magazine online ce comercializeaza: ecografe, monitoare pacient, dopplere fetale, defibrilatoare, stetoscoape, oftalmoscoape, tonometre, otoscoape, tensiometre, cantare medicale, genti medicale, pulsoximetre, ECG – uri, instrumente chirurgicale, autoclave, aparate de detartraj, microscoape, lampi de examinare, diferite echipamente si consumabile medicale, etc.
Vizitatori unici per vizite: 27 / 27 din 28-09-2010
med-shop.ro
Concentrator de Oxigen Concentrator de Oxigen
Concentrator de oxigen pentru oxigenoterapie la domiciliu , vanzare sau inchiriere concentrator de oxigen sau concentrator de oxigen portabil.
Vizitatori unici per vizite: 23 / 24 din 02-08-2011
www.oxigenasist.ro
Vanzare echipament medical nou si folosit - MedWow Vanzare echipament medical nou si folosit - MedWow
MedWOW conecteaza cumparatori si vanzatori internationali pentru echipament medical nou & folosit. MedWOW.com - piata online de top pentru echipament medical, asista clientii in gasirea si cumpararea de echipament medical nou si folosit, piese si accesorii medicale.
Vizitatori unici per vizite: 20 / 20 din 03-12-2010
ro.medwow.com
echipamente medicale echipamente medicale
Natural Com produce si comercializeaza echipamente medicale de lucru si protectie sub marca natural design. Strategia de productie vizeaza realizarea unor echipamente de lucru de o calitate superioara pentru domeniul medical - halate medicale (halate dama si barbatesti: maneca scurta, maneca lunga, chirurgicale, consultatie, receptie, clasice), uniforme medicale, bavete, bonete, sorturi de protectie, halate medici de uniuca folosinta, unisex,
Vizitatori unici per vizite: 19 / 19 din 14-04-2009
www.naturalcom.ro
Latodis SRL Latodis SRL
Vanzari aparatura medicala, vanzari aparatura veterinara si ecografe la preturi imbatabile. Compania Latodis ofera spre vanzare la preturi fara concurenta o gama variata de aparatura veterinara, aparatura medicala si ecografe, electrocardiografe, monitoare pacient, pulsoximetre, lampi chirurgicale, aparatura de dezinfectie cu UV, autoclave, mese de operatie, instrumentar chirurgical, trichineloscoape, masini de tuns animale, stomatologie veterinara
Vizitatori unici per vizite: 13 / 13 din 31-03-2008
www.latodis-med.com
Camin de batrani | camin pentru batrani Camin de batrani | camin pentru batrani
Scopul Caminului Sky Angel, este, de a asigura persoanelor varstnice, o batranete linistita si fericita prin servicii de calitate. Pentru asigurarea acestor servicii, am dezvoltat un camin de batrani cu dotari la un nivel ridicat
Vizitatori unici per vizite: 10 / 10 din 20-07-2010
www.camin-pentru-batrani.ro
Aparatura, tehnica, produse si mobilier medical Aparatura, tehnica, produse si mobilier medical
Aparatura, tehnica, produse si mobilier medical: Eyeconmedical Romania
Vizitatori unici per vizite: 10 / 10 din 20-07-2009
www.eyeconmedical.ro
imbrmedicala imbrmedicala
Femina Medical are ca obiect de activitate producerea si distributia de halate medicale care se gasesc si pe www.feminamedical.ro, halate medicale care corespund utilizarii in spitale, consultatii si sali de operatie, clinici, farmacii, laboratoare, cabinete cosmetice si de masaj.
Vizitatori unici per vizite: 7 / 7 din 19-05-2010
www.imbracamintemedicala.ro
Tratament Vergeturi Tratament Vergeturi
Mederma este primul gel topic creat pentru reducerea aspectului neplacut al vergeturilor si cicatricilor. Este fabricat dintr-un extract botanic cu proprietati aferente pentru a forma un gel fara grasime, usor de folosit, si eficient!
Vizitatori unici per vizite: 5 / 5 din 06-10-2010
www.tratament-vergeturi.ro
Page:
Va Recomandam:    Anunturi gratuite | Dictionar online | Felicitari | Poze | Utilizatori | Radio Ploiesti | Copii, scoala | Starea Presei
Termeni si conditii | Confidentialitate | Contact
0.006s
NetFlash.ro la indemana ta!