Asociatii

Director Web
 
Firme si oferte
asociatiahappysmile » home asociatiahappysmile » home
asociatiahappysmile » home Asociatia Happy Smile Bistrita este o structura asociativa nonprofit ce se preocupa intens de ajutorarea copiilor defavorizati si/sau abuzati dorindu-se integrarea lor in societate utilizandu-se jocul si puterea de creatie cat si imaginatia copiilor. Pornind de la aceasta premisa Asociatia Happy Smile prin programele desfasurate are in vedere comunitatile izolate unde copiii se confrunta zi de zi cu lipsa unui adãpost adecvat, cu o alimentatie deficitara si cu lipsa unei educatii minimale.
Vizitatori unici per vizite: 7 / 7 din 04-05-2008
www.asociatiahappysmile.cabanova.ro
DansAS DansAS
Site de promovare al Asociatiei DansAS ce are ca principal scop promovarea dansului pentru copii cu varste intre 3 si 16 ani. DansAS va asteapta la preselectia pentru Trupa de DansAS organizata la Palatul National al Copiilor. Detalii la tel: 0727.277.262 Madalina Teodorescu
Vizitatori unici per vizite: 2 / 2 din 08-09-2008
www.dansas.ro
Bogdan Francu Bogdan Francu
Cabinetul de avocatura Francu din Tecuci, apartine Baroului Galati, aflandu-se la a treia generatie de avocati
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 24-01-2011
www.avocatfrancu.ro
Asociatia Manageri fara Frontiere Asociatia Manageri fara Frontiere
Suntem o Asociatie independenta ce are drept scop dezvoltarea invatamantului romanesc prin sustinerea de cursuri avizate, conferinte si prin crearea de relatii de colaborare intre membri. Ne dorim sa implementam cat mai multe programe ce faciliteaza o cat mai buna integrare a cadrelor didactice in sistemul de invatamant, precum si o promovare a acestora in structurile administrative ale mediului academic.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 11-11-2010
www.amff.ro
Spanish Courses in Spain Spanish Courses in Spain
Spanish Courses in Spain – Experience Language offers innovative Spanish language courses all year round for all ages and levels.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 09-04-2010
www.experiencelanguage.co.uk
Asociatia Drepturilor Consumatorilor Din Romania Asociatia Drepturilor Consumatorilor Din Romania
Asociatia Drepturilor Consumatorilor Din Romania a fost infiintata in anul 2008, fiind preocupata de imbunatatirea climatului social, economic si de mediu in care traieste consumatorul.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 17-02-2010
www.winnity.ro
Liga Studentilor Romani din Strainatate Liga Studentilor Romani din Strainatate
Liga Studentilor Romani in Strainatate ofera sprijin legat de studii in strainatate. Include burse pt strainatate, consultanta juridica si o gama larga de informatii pentru studii in strainatate. Functioneaza si ca o comunitate de romani.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 12-12-2009
www.lsrs.ro
Cursuri Calificare Bucuresti Cursuri Calificare Bucuresti
Asociatia ASSD Bucuresti vine in sprijinul dumneavoastra cu: peste 54 CURSURI CALIFICARE / PERFECTIONARE / INITIERE. Preturi ca si in provincie cu plata in rate pe durata cursului.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 26-08-2009
www.cursuricalificare.com
alexandra.gorea alexandra.gorea
Alternativa Sociala si Capital Uman va propune sa va gasiti propria reteta pentru echilibru. Serviciile psihologice pot oferi solutii practice pentru situatiile curente ale vietii si ne ajuta sa gasim strategii armonioase de viata. Serviciile oferite de noi sunt: psihoterapie (pentru familie, relatii de cuplu, relatii parinti-copii, relatii la locul de munca, probleme de viata, depresie - asertivitate, imagine de sine, abilitati sociale), consiliere in cariera, consiliere de cuplu si familie, life coaching. Aceste servicii sunt oferite sunt forma atat a sesiunilor individuale cat si sub forma grupurilor de dezvoltare personala, a grupurilor de suport sau a workshop-urilor.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 26-08-2009
www.ascu.ro
Club Mara - After School Gala?i Club Mara - After School Gala?i
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 23-10-2008
maraafterschool.govision.ro
Va Recomandam:    Anunturi gratuite | Dictionar online | Felicitari | Poze | Utilizatori | Radio Ploiesti | Copii, scoala | Starea Presei
Termeni si conditii | Confidentialitate | Contact
0.004s
NetFlash.ro la indemana ta!