Educatie Invatamant

Director Web
 
Firme si oferte

Ultimele situri adaugate in Educatie Invatamant

Gradinita Champions for Life Gradinita Champions for Life
Gradinita Champions for Life este o gradinita cu un program normal si preungit. Personalul calificat din Romania si strainatate este implicat atat in activitatea curriculara, cat si in activitatea extra curriculara a gradinitei. Gradinita Champions for Life este o gradinita bilingva (romana-engleza), cu grupele: mica, mijlocie si mare, avand o varietate de optionale: muzica, sport, limbi straine, desen, craft si altele.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 09-08-2011
www.championsforlife.ro
Psiforce Psiforce
Teme,articole si materiale unicat elaborate ca si lucrari de cercetare stintifica pe langa cele mai prestigioase institutii din domeniile psihologiei si managementului
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 04-08-2011
psiforce.info
Gradinita particulara / privata Bragadiru Gradinita particulara / privata Bragadiru
Gradinita particulara, privata Piticii Nostrii din Bragadiru va pune la dispozitie servicii speciale de educare a copiilor precum activitati after school, before school, petreceri pentru copii, program de weekend etc.
Vizitatori unici per vizite: 10 / 11 din 03-08-2011
www.piticiinostri.ro
Pregateste-te din timp Pregateste-te din timp
Lucrari si teme didactice unicat elaborate ca cercetari stintifice
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 27-07-2011
www.andreivocila.wordpress.com
Best Seminars Best Seminars
Cursuri de formare personala acreditate CNFPA: Achizitii publice, Audit, Control Intern, Fiscalitate&Contabilitate, Fonduri Structurale, HR & Legal, Management, Soft Skills
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 25-07-2011
www.bestseminars.ro
Cursuri de perfectionare si calificare Cursuri de perfectionare si calificare
Cursul de Fiscalitate îşi propune să sprijine participanţii în dobândirea unor noţiuni practice specifice domeniului impozitului pe profit şi al TVA Este un curs interactiv, in care cunostintele teoretice sunt aprofundate prin exemple de calcul, exercitii si studii de caz. Cursul de Fiscalitate îşi propune să sprijine participanţii în dobândirea unor noţiuni practice specifice domeniului impozitului pe profit şi al TVA. Pentru a urma acest curs sunt necesare notiuni de contabilitate financiara
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 22-07-2011
simexpert-training.ro
Engleza gratis Engleza gratis
English Attack! creează o adevărată inovație în învățarea limbii engleze, promovând descoperirea și autonomia în locul metodei bazate pe lecțiile liniare, tradiționale și punând accentul pe învățarea prin descoperire. Abordarea noastră presupune fragmente scurte de divertisment online pentru a încuraja o imersiune digitală frecventă în engleza cotidiană, cu materiale noi, publicate zilnic. Alătură-te unei comunități mondiale de învățare a limbii engleze, o comunitate în care îți poți face prieteni și începe discuții prin care poți pune în practică ceea ce ai învățat.
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 22-07-2011
ro.english-attack.com
Gradinite Bucuresti Gradinite Bucuresti
Site-ul GradiniteBucuresti.ro este un Ghid - Portal dedicat varstei copilariei. Accentul principal in organizarea acestui site s-a pus pe structurarea inteligenta a informatiilor, site-ul devenind el insusi un motor de cautare.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 21-07-2011
www.gradinitebucuresti.ro
YourAcademy YourAcademy
Your Academy este o academie online care ofera cursuri de formare profesionala in regim e-learning. Sistemul de invatare de tip e-learning a inceput sa fie tot mai preferat in randul celor care doresc sa acumuleze cunostinte intr-un anumit domeniu, datorita lipsei timpului liber si a avantajelor oferite de sistemul de studiere online. Abordarea cursurilor online este o metoda alternativa de a face educatie, iar Your Academy va asigura respectarea unor criterii de calitate in ce privesc aspectele pedagogice, academice, administrative, tehnice. Profesorii sunt atent selectionati, astfel incat sa indeplineasca toate criteriile stabilite de comitetul Your Academy si care sa fie capabili sa satisfaca si cele mai exigente nevoi ale cursantilor. Cursurile predate de acestia respecta o metodologie impusa de comitetul academiei, sunt atent studiate si aprobate, astfel incat sa fie pe intelesul tuturor si sa usureze munca fiecarui cursant, in momentul in care studiaza materialul didactic.
Vizitatori unici per vizite: 3 / 3 din 21-07-2011
www.youracademy.ro
Alexandru Tican Alexandru Tican
Centrul de Carte Straina comercializeaza carti scrise in diferite limbi din diferite domenii. Va oferim: cursuri, manuale, carti pentru profesori, teste si publicatii pentru pregatirea examenelor de limbi straine.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 19-07-2011
www.cartestraina.ro
Va Recomandam:    Anunturi gratuite | Dictionar online | Felicitari | Poze | Utilizatori | Radio Ploiesti | Copii, scoala | Starea Presei
Termeni si conditii | Confidentialitate | Contact
0.623s
NetFlash.ro la indemana ta!