Imobiliare, pagina 14

Director Web
 
Firme si oferte
Sunteti in: Director Web » Anunturi » Imobiliare
InCity Rentals - Gallery InCity Rentals - Gallery
InCity Residences is located in the center of Bucharest, few minutes away from Alba Iulia Square, Bucharest Mall, Unirii Square, offering for rent luxury apartments, including studio, 2,3 room and triplex apartments for expats and for those who want more.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 01-08-2011
incityrentals.ro
Premier Service: garsoniere apartamente Premier Service: garsoniere apartamente
Premier Service: oferim servicii complete de consultanta, analiza si cercetarea pietei, apoi implementarea si promovarea proiectelor. Toate acestea conform unui plan detaliat de actiune. Va asteptam.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 16-07-2011
www.premierservice.ro
Inchirieri Romania Inchirieri Romania
Pe langa anunturi de inchirieri imobile poti gasi inchirieri in regim hotelier, auto, constructii, bone, menaj, costume, rochii de mireasa, bijuterii si altele.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 15-06-2011
www.inchirieriromania.ro
Loturi Construibile 500 mp Plaja Corbu - Constanta Loturi Construibile 500 mp Plaja Corbu - Constanta
BLACK SEA RESIDENCE un cartier de case de vacanta care numara peste 600 de loturi a cate 500 mp destinat constructiilor. Pe intreaga zona sunt inregistrati peste 2000 de proprietari de loturi ceea ce va duce implicit la creearea unei noi localitati cu aproximativ 3000 de case si vile de vacanta pe o arie de aproximativ 400 de hectare. La acest moment avem peste 600 de proprietari de loturi gratie unicului sistem implementat de vanzare in rate FARA DOBANDA 100-140 euro/luna direct de la Dezvoltator.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 16-05-2011
www.black-sea-residence.com
No preview available Imobiliare Constanta
Agentia Imobiliara Cristian din Constanta va pune la dispozitie anunturi vanzari si inchirieri de apartamente, garsoniere, case, vile, spatii, terenuri.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 19-04-2011
www.cristian-imobiliare.ro
Apartament Central Park - 3 Camere Apartament Central Park - 3 Camere
Apartamentul beneficiaza de loc rezervat de parcare in subteran iar acesul catre apartament se poate face si din parcajul subteran. Control acces prin sisteme electronice de siguranta.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 14-04-2011
www.apartamentcentralpark.ro
Cartier rezidential Cartier rezidential
Ansamblul rezidential Colina Bucium, se intinde pe o suprafata de 12.000 mp teren, si include vile bifamiliale, compuse din P+1 Etaj si P +1E+M si acum 7 case insiruite P+1E+(M).
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 22-03-2011
www.colinabucium.ro
Agentia imobiliara Indoors Agentia imobiliara Indoors
Oferte imobiliare de vanzare si inchiriere reale si actualizate.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 22-03-2011
www.indoors.ro
JaspImob JaspImob
Compania Jasp Imob ofera clientilor servicii de consultanta in domeniul serviciilor imobiliare. Detinem un portofoliu important de proprietati listate spre vanzare si inchiriere si promovam calitate in prezentarea ofertelor, precum si promptitudine si profesionalism. Consilierii nostri sunt pregatiti pentru orice tip de cerere, oferind solutii rapide si obiective pentru atingerea criteriilor solicitate de client.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 17-03-2011
www.jaspimob.ro
Case Timisoara Case Timisoara
Agentia Imobiliare The House se ocupa cu vanzarea si inchirierea de case, vile si apartamente in Timisoara si judetul Timis. De asemenea intermediaza vanzare si cumpararea de locuinte.
Vizitatori unici per vizite: 1 / 1 din 21-02-2011
www.the-house.ro
Va Recomandam:    Anunturi gratuite | Dictionar online | Felicitari | Poze | Utilizatori | Radio Ploiesti | Copii, scoala | Starea Presei
Termeni si conditii | Confidentialitate | Contact
0.021s
NetFlash.ro la indemana ta!