Afaceri, pagina 18

Director Web
 
Firme si oferte
Sunteti in: Director Web » Afaceri » Afaceri
 Afaceri online | afaceri la domiciliu | gdi | Afaceri la cheie | job | Bani pe net Afaceri online | afaceri la domiciliu | gdi | Afaceri la cheie | job | Bani pe net
Invata in 7 pasi simplii totul despre cum poti sa sa lucrezi acasa si sa castigi la nivel global in colaborare cu Global Domains International !
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 14-05-2008
www.afaceripro.ro
Willon Willon
La Willon Harbour gasiti cea mai mare gama de ambarcatiuni Regal, Pedro sau Galeon. Va prezentam si cele mai puternice motoare Yamaha pentru ambarcatiuni. De asemenea, beneficiati de un dictionar de termeni de navigatie si un ghid de navigatie pentru incepatori dar si pentru avansati. Aici veti putea afla mai multe despre serviciile pe care vi le oferim in domeniul ambarcatiunilor.
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 13-05-2008
www.willon.ro
ACTIVE PROMOTION ACTIVE PROMOTION
Cunoscand concurenta existenta pe piata si orientarea spre calitate in domeniul publicitatii, ne indreptam eforturile spre a veni in intampinarea acestor cerinte, dar si gasirea de noi solutii si idei. Totodata, stim cat de mult conteaza o gama de servicii completa atunci cand termenele devin stresante. De aceea, oferim:pliante,brosuri,volante,cataloage,flyere,mape,carti de vizita,productie publicitara,afise,bannere,autocolante,reviste,calendare,formulare,serigrafie,tampografie,gravura laser,birotica si papetarie, etichete,bloc-notesuri,cutii,ambalaje, prospecte,marketing direct,sampling,organizare evenimente,standuri,echipamente de prezentare,articole promotionale,printuri indoor / outdoor ,toate acestea penru ca firma dumneavoastra sa fie reprezentata asa cum merita. Scopul nostru este de a ne impune pe piata nationala prin standardul calitativ oferit si punctualitatea cu care ne onoram termenele pentru a va mentine cu un pas inaintea concurentei.
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 01-04-2008
www.activepromo.cabanova.ro
Portal De Intermediere A Muncii La Domiciliu Portal De Intermediere A Muncii La Domiciliu
Pagini adresate celor care au nevoie de un venit suplimentar obtinut in timpul liber generat de gradul de implicare in aceasta activitate.
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 20-03-2008
www.muncesteacasa.ro
contabil online contabil online
EXPERT ACCOUNTING & CONSULTING SRL membra CECCAR Bucuresti va ofera : -evidenta contabila autorizata -intocmire si depunere raportari i-ntocmire si expertizare bilanturi -expertize contabile
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 16-03-2008
www.1expertcontabil.ro
atestate informatica html de nota 10 atestate informatica html de nota 10
atestate informatica de nota 10 in mai multe medii: html , flash mx , flash 8 , htm , java , php , c++ , delphi , borland pascal , fox pro
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 05-02-2008
www.atestateinformatica.as.ro
ROUTERE CNC - GRAVATOARE LASER - UTILAJE LITERE VOLUMETRICE - ECHIPAMENTE PUBLICITATE - ROUTER CNC - GRAVATOR LASER ROUTERE CNC - GRAVATOARE LASER - UTILAJE LITERE VOLUMETRICE - ECHIPAMENTE PUBLICITATE - ROUTER CNC - GRAVATOR LASER
Compania CUTMAX a fost infiintata in anul 2005 in Iasi ca producator de utilaje pentru publicitate cu capital integral romanesc.Produsul care a facut cunoscuta firma noastra pe piata interna este utilajul computerizat de taiere a polistirenului extrudat denumit CutmaxR5.Dispunand de cele mai performante utilaje puteti crea designuri si modele unice, executate conform celor mai exigente cerinte ale pietei.Incepand cu anul 2007 firma noastra a devenit distribuitor unic pentru Romania a produselor Excitech.In urma discutiilor si vizitelor efectuate la mai multi producatori de utilaje CNC din China,compania Excitech s-a dovedit a avea produsele de cea mai buna calitate.
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 01-02-2008
www.cutmax.ro
Afla cine (nu) emite cec-uri si Bilete la Ordin fara acoperire! Afla cine (nu) emite cec-uri si Bilete la Ordin fara acoperire!
Informatii despre agenti economici (asociati/actionari, rezultate financiare, datorii la stat, incidente majore de plata cu cec-uri si/sau Bilete la Ordin)
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 23-01-2008
www.antitepari.ro
Idei de Afaceri-Planuri afaceri Idei de Afaceri-Planuri afaceri
Cum sa-ti porenesti propria afacere online, idei de afaceri, planuri de afaceri, pentru mai mute detali te asteptam pe site. .
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 06-12-2007
ideiafaceri.drug-alcohol.net
Tencuieli mecanizate la cele mai inalte st Tencuieli mecanizate la cele mai inalte st
Va propunem un sistem de aplicare a tencuielii mecanizat folosind atat materiale ambalate la sac(vezi stanga jos) dar si cu materiale clasice(nisip + TENCO, nisip + MULTIBAT sau nisip max 0, 4 mm + ciment + var)
Vizitatori unici per vizite: 4 / 4 din 20-11-2007
www.tencuieli-mecanizate.ro
Va Recomandam:    Anunturi gratuite | Dictionar online | Felicitari | Poze | Utilizatori | Radio Ploiesti | Copii, scoala | Starea Presei
Termeni si conditii | Confidentialitate | Contact
0.047s
NetFlash.ro la indemana ta!